Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan.

Wednesday, November 10, 2010

sume nye kebetulan....but sweet.....

hihhihihi..
xde ape sgt lah nak ckp kan...
cume nak ctew yg aku ngn anys slalu sgt amek pic yg seakan akan..
:D
cube tgk nih sume....




ha,uh an..
sume nye ala2 smew gtu..
but kteowg xprnah pon rancang nak amek pic smew mcm yg kat ats nih...
rse cam sweet glew...
:p
poyo jap..
hihihihi....
k lah uh jerk kowt utk kali nih...


p/s : anys td lupe nak ckp sowie sbb maen amek jerk pic anys kat fb..hihihi..
       to my koko krunch jgn rse jeles lak ea.....

7 comments:

NiSa ZuL said...

xde la... buat aper lah saya nk jealous..
kalo jealous pon x de gne pon...
kamu akan ckap " u nih!!! ada2 je la... x payah jealous jealous. dia & u lain... x same"
xpe.. saya dh hafal dh smua dialog kamu syg ku :)
i terima je la...
ye, u & anys mmg sweet pon...

aien amalina zaidi said...

u..!!!
please..
i dah ckp kan..
u jgn jealous k...
sbb i tau u spew anys spew ok...
i cubit u klu u jealous...

NiSa ZuL said...

look, sama je dialog nye.
lalalala~~ tidak di terima!
dah la, penat dah nak jealous :'(

aien amalina zaidi said...

u...
i buat nih bkn nak bg u jeles lah...
i wat nih utk ape yg i rse ok..
u...
i seronok..
ade u ade anys ade family..
u dun make me like this...
so xslh lah an klu i jeles dgn "die"

NiSa ZuL said...

and again my dearest.
i x jealous. hak u nk jmpe or buat apa pun.
i x jealous.
tp kalo dgn yan tu, masih jealous!

aien amalina zaidi said...

urm..
i xtau nak ckp ape dah....
slh i kowt...

NiSa ZuL said...

xde la.. i gurau je la syg ku honey star!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...