Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan.

Friday, November 12, 2010

air mata yg mengalir....

okeh..
skunk nih condition aku btol2 xok..ade jerk air mata yg mengalir setiap kali aku solat...xtau ape kene ngn aku nih..n that tyme lah aku terigt ape yg terjdik b4 nih dlm kehidupan aku...ye..mungkin bnyk kesilapan yg telah aku lakukan...dan mungkin ape yg aku dpt skunk stu ujian atau balsan buat aku...aku yakinkan diri ini yg aku boley hadapi semua dugaan dan ujian nih..sbb aku tau allah uh maha kaya...die mampu beri aku ketabahan dlm menempuh sume nih...insya allah..kalau ktew yakin dgn dri ktew,ktew mampu...tp aku rse keseorgan buat mse nih...xtau knape??knape dgn aku nih??urm..disaat aku nak dpt kebahagiaan pasti ade sje yg menghalang...ok fine aku anggap sje bkn ini mse nye utk aku dpt kebahagiaan tu..ok..lg skali aku ingin rse kebahagiaan tp msih aku xdpt rse kan..kdg2 aku tertnye tnye..mne pergi sume org yg jnji nak ade ngn aku blew ssh dan sng...xde..xde sape pon tahu ape yg aku rse,ape yg aku alami...sdih ke aku,gembire ke aku..xde spew pon yg nak tau..(eh,ain ko jgn nak perasan lah..xde spew pon nak tau sal ko)...ok aku trime..mungkin mereka pon ade mslh sndri..mungkin mereka ade kerja mereka..tp aku sntiase ade utk mereka..knape ek aku tulis nih sume kat blog??plik....nak bg tau sume org kew ain??huh..aku pon xtau ape yg aku pk n lakukan skunk nih..yg aku tau aku luahkan ape yg aku rse..yg aku tau blog nih mungkin phm aku dri org sekeliling...stop crying ain...!!!!buang air mate ko jerk nanges2 tp ko sndri xtau ape punce ko jdik cdey mcm nih...ya allah..hnye kau sje yg tau ape yg aku rse buat mse nih..ye aku tau rmi yg akn bce luhan hati aku yg bodoh nih..tp aku still type ape yg aku rse skunk nih..kdg2 uh aku jeles tgk mereka yg dpt kebahagiaan mereka...kdg2 ingin jdik seperti mereka...tp aku sedar bahawa setiap manusia di muka bumi nih ade takdir mereka yg allah dah tentu kan...ok fine..ain please think +ve..biar ko sowg jerk yg tau ape mslh ko..smbunykan sume itu dgn snyuman yg ikhlas ain...urm...please stop crying ain amalina zaidi..!!!ape yg ko nak cdey kan..ibu ayh n adek2 kan ade..dowg uh lg bermakne...kwn ko kan ade ain...urm....kwn2??mne,mne,mne...??!!ok mungkin xsemua kwn2 ko boley ade ngn ko 24-7 ain...dowg pon ade family,ade pakwe,ade kwn yg laen..bkn ko sowg jelah ain...isyh...ape yg aku merepek nih..ok,ok..mungkin nih sesi berckp dgn dri sndri..buat teman2 ku..aku sntiase ade utk kowg..aku phm kowg xde skunk nih sbb kowg ade keje laen..hurm.

.buat nisa >>i syg kat u..thanks sbb always ade ngn i tp i tau bkn slalu u boley ade ngn i...i mmg rindu u..i bersyukur sgt2 sbb still ade org yg nak care tntg i..ade org yg nak melyn karenah i...thank u so much....!!!n i tau u pon ade hak utk syg org laen..n i want to borrow ur smile while i feel sad.....

buat anys>>ain nak ckp thanks kat anys sbb sudi jdik kwn ain...sudi dgr luhan hati ain..phm ain...sudi kongsi ctew ngn ain...ain syg anys..boley ain pnjm snyuman anys blew ain nak nanges??

ok,ok...ckup lah ain..xpyh lah nak type sal ctew sedey ko nih...xde spew pon nak tau lah..jgn perasan...ok???

2 comments:

NiSa ZuL said...

i'll do anything for u my dear :)

aien amalina zaidi said...

hihihihi..
thanks....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...