Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan.

Sunday, January 16, 2011

SEGMEN KHAS HUJUNG MINGGU : CINTA MONYET !



  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
    DONE
  2. Tajuk : BEN ASHAARI : CINTA MONYETKU .. dan linkkan ke entri ini ..
    oke
  3. Ceritakan kisah cinta atau saat korang menyukai atau disukai  oleh seseorang sewaktu sekolah dulu .. Sekolah ok !! Selain dari sekolah tamoooo.. TAMO okeh ! Kalau boleh , ceritakan sehingga kesudahannya.. kot la sampai kawin .. atau dah jadi jiran sebelah ke.. MESTI LEBIH 100 PATAH PERKATAAN ..
    hahahaha...macam klakar jerk an nak berctew tntg CINTA MONYET aku tyme skolah..heeee...oke2..sbb rse mcm best blew igt2 alek an...heee..dulu2 tyme skolah an..aku penah lah minat sowg mamat nih..sbb ape aku minat die??sbb aku ngn family die rapat sgt2..heee...then akhir nye kantoi plak yg aku minat die...die pon ckp kat aku yg die mmg syg kat aku but just as his friend n his sis...oke2..rupenye die dah anggap aku mcm adek die jerk..so,aku pon accept jerk lah..xkan aku nak terhegeh hegeh lak an..malu kowt..aku nie pompuan..heee...so,starting that tyme aku dah mls nak minat spew2 lg..n malas nak pk sal cinta...tp tbe2 tyme form aku kapel...hahaha...aku kapel ngan BFF aku skunk nih...huuu..xlme pon bercnte...sebl jerk..after break ngn die tau x...isyh..aku sebagai sowg pompuan xley nak trime sgt lah dgn ape yg aku dpt tau nih..upewnye die kapel ngn aku sbb bertaruh ngn mmbr die..huh..WTH...!!oke2..uh ctew tyme dolu2...tyme xtau ape itu makne CINTA....but now i know what is LOVE...oke..so xde spew2 yg boley nak maen2 kan hati aku lg pas nih....hurm uh jerk kowt yg menarik bg kau yg aku ley share ngn kowg....
  4. Pesanan buat mereka yang terleka bercinta ... haaa...
    bce kat cni k.....
    pesanan buat mereka yang terleka bercinta
  5. Dah ? Tu jer ..Tinggalkan url entri korang kat ruangan ini saja yer..
    done...

2 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...