Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan.

Sunday, January 16, 2011

sangatsibukdengankelashari2...

OMG...!!
giler lame xupdate blog nih..rse mcm dah berhabuk tahap ghaban lah weyh...n yg pasti nye aku terlalu rindu kamu SWEETY AIEN....!!!!!!!
akhirnye blew dah jejak kan kaki kat uma nih (mcm umah kat kelantan jerk) dpt gak aku on9 n update blog merangkap buah hati ku ini....heeee....cukuplah bg aku sekadar bercinta dgn blog kesygan aku nih..
eh2...chop2..rse mcm laen jerk aku nye ctew ngn tjuk en3 aku..hikhikhik....
oke2..huh..this week aku terlalu lah sebok..rse mcm nak jerit kuat2 blew itu ini kene buat...owh xepat lah sumbangan dari TAPEM msuk kedlm bank ku itu...kerana aku memerlukan wang yerk...hakhakahak....kesibukan aku sampai hari ini msih lg aku menaip asgmnt ku..
weyh ari rabu nih nak antr ain...
so,what??tnye plak ko nih...stop lah dulu update blog nih...then buat asgmnt oke...
hikhikhik....

2 comments:

Pembawa_Wacana said...

sempat lagi bergambar..hahaha

aien amalina zaidi said...

pembawa_wacana : kesipulan nye sye mmg skew bergambar....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...