Hidup memerlukan pengorbanan. pengorbanan memerlukan perjuangan. perjuangan memerlukan ketabahan. ketabahan memerlukan keyakinan. keyakinan pula menentukan kejayaan. kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan.

Saturday, July 20, 2013

ALHAMDULILLAH ;)


Assalamualaikum...

alhamdulillah bertemu semula kita semua dengan bulan paling mulia bulan Ramadhan...
aku bersyukur sgt sbb diizinkan oleh-Nya utk menjalani ibadah puasa lagi pada usia 22tahun nih...
 tak terkira rasa nya rasa bersyukur tuh..

dan ini juga tahun pertama sambut puasa ber2 ceh mcm poyo2 sikit...lantak lah haii..
dan alhamdulillah berkat Ramadhan nmpk nya ibu ayah dah green light bila aku dah ada pengganti sbb nya depa mcm ok bila berbicara tntg semua ini...phewww kenapa ayyat mcm kanak2 nih...ok2 ape2 pun I'm a happy girl now...yup,ini serious tak tipu...

ha tak ada apa2 lagi nak cerita nnati kalau ada me will update..if ade yang menjengah blog nih tolong abaikan lagu yang berkumandang..hahaha...

bye.xoxo. ;) 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...